Online cursus productiviteit | Duurzaam investeren in tijd | Productiever in de werkomgeving

Hoe deel jij jouw tijd in, waarom doe je de dingen die je doet en hoe organiseer je alles op een praktische en overzichtelijke manier zodat je tijd, aandacht en energie overhoudt voor de zaken die ertoe doen?

Tijdens mijn workshop Duurzaam investeren in tijd geef ik inzicht in de waarde en het gebruik van tijd, welke onderdelen van invloed zijn op jouw productiviteit en hoe deze onderdelen elkaar in samenhang kunnen versterken. Je leert bij mij o.a. hoe je overzicht creëert, doelen bepaalt, prioriteert, uitstelgedrag aanpakt, focus krijgt, meer efficiënt kunt werken en hoe je jouw eigen workflow en de samenwerking binnen jouw bedrijf kunt optimaliseren.

Ik werk binnen mijn workshop in de volgende stappen:

Stap 1: Scan deelnemers

Om het aanbod af te kunnen stemmen op de behoefte van de groep en voor het instellen van de juiste mindset ontvangen deelnemers aan het begin van de workshop of coaching een QR-code via de beamer. Als je met de camera van jouw telefoon naar de code gaat wordt je automatisch doorverwezen naar een online vragenlijst die je binnen 5 minuten kunt invullen. Na het invullen worden de zwaartepunten voor de groep automatisch inzichtelijk en doorgesproken.


Stap 2: Workshop

Je krijgt tijdens mijn workshop veel praktische en direct toepasbare tips, je kunt zelf invloed uitoefenen op de inhoud.

Zie hier een overzicht van alle mogelijke onderwerpen.


Stap 3: Jouw mening

Na de workshop vraag ik je om jouw mening te geven zodat ik mijn product kan blijven verbeteren. Dit doe je anoniem via een online vragenformulier.


Stap 4: Toegang tot mijn online cursus

Je ontvangt onbeperkt toegang tot mijn online cursus productiviteit wanneer je hebt gekozen voor een workshop inclusief de Online cursus.


Tarieven

  • Workshop 120 min €300,- 
  • Workshop 120 min + onbeperkt toegang online cursus tot 10 deelnemers €650,- 
  • Workshop 120 min + onbeperkt toegang online cursus tot 20 deelnemers €1150,- 
  • Workshop 120 min + onbeperkt toegang online cursus tot 30 deelnemers €1550,-