Ik bied vanuit mijn specifieke opgebouwde kennis en ervaring binnen het onderwijs en onderwijsmanagement workshops en coaching aan voor professionals. Omdat het daadwerkelijke proces pas na de workshop of coaching begint krijg je na deelname toegang tot mijn online cursusmateriaal inclusief een helder stappenplan met mogelijkheden voor extra ondersteuning en feedback. 

Kijk hier voor het aanbod.


Stap 1: inventarisatie

Om het aanbod af te stemmen op de behoefte ontvangen deelnemers voorafgaand aan mijn workshop of coaching een link naar een online vragenlijst. Vanuit die vragenlijst worden automatisch de zwaartepunten en doelen bepaald.

S


Stap 2: workshop of coaching

Tijdens de workshop of coaching geef ik inzicht in welke onderdelen van invloed zijn op jouw productiviteit en hoe deze onderdelen elkaar in samenhang kunnen versterken. Je leert bij mij o.a. hoe je overzicht creëert, doelen bepaalt, prioriteert, uitstelgedrag aanpakt, focus krijgt, meer efficiënt kunt werken en hoe je jouw eigen workflow kunt optimaliseren.


Stap 3: vervolgstappen

Na de workshop of na 3 coachings ontvang je toegang tot mijn SharePoint-site met cursusmateriaal, een helder stappenplan voor het schrijven van jouw workflow, een uitgewerkte mindmap met alle uitgangspunten, voorbeelden en tips.

Binnen het forum is er een mogelijkheid om feedback te krijgen op de door jou gemaakte keuzes en voor het onderling uitwisselen van vragen, kennis, ervaringen, tips en feedback om ook van elkaar te kunnen leren.