Waarom | Hoe | Wat

Hoe kun je je productiviteit verhogen? 

Door duurzaam te investeren in tijd. Ik leer jou meer te doen in minder tijd door de juiste keuzes te maken, overzicht te creëren, tijd, energie en aandacht te managen en een optimale balans te vinden tussen werk en privé.Het optimaliseren van je productiviteit is een complexe zaak en afhankelijk van veel verschillende factoren die onderling samenhangen. Ieder mens, elk bedrijf is uniek en heeft daardoor een eigen aanpak nodig, er zijn geen standaard oplossingen.

Cursussen en zelfhulpboeken beperken zich vaak tot losstaande onderwerpen en alle veelbelovende apps gaan je pas écht helpen met een doordacht plan. Door de complexiteit en het gebrek aan inzicht / overzicht wordt de eerste stap vaak niet gemaakt, of worden de verkeerde stappen gezet waardoor mensen na een korte periode afhaken. Het is dan makkelijker om in de oude patronen te blijven hangen en je te laten leiden door de waan van de dag.

Ik geef inzicht in welke onderdelen van invloed zijn op jouw productiviteit en hoe deze onderdelen elkaar in samenhang kunnen versterken. Je leert bij mij o.a. hoe je overzicht creëert, doelen bepaalt, prioriteert, uitstelgedrag aanpakt, focus krijgt, taken automatiseert, efficiënter kunt werken en hoe je jouw eigen ideale manier van werken inricht.

Zie hier een voorbeeld van mijn manier van werken.