Waarom | Hoe | Wat


Door duurzaam te investeren in tijd, jou te leren de juiste keuzes te maken, overzicht te creëren, jouw tijd, energie en aandacht te managen en een optimale balans te vinden tussen werk en privé. Ik help jou met het schrijven van jouw optimale workflow.

Het optimaliseren van de productiviteit is een complexe zaak en afhankelijk van veel verschillende factoren waarbij het geheel meer is dan de som der delen. Ieder mens, elk bedrijf is uniek en heeft daardoor een eigen aanpak nodig, er zijn geen standaard oplossingen.

Cursussen en zelfhulpboeken beperken zich vaak tot losstaande onderwerpen en alle veelbelovende apps gaan je niet helpen zonder een doordacht plan waarbij alle relevante onderdelen elkaar in samenhang optimaal versterken. Door de complexiteit en het gebrek aan inzicht / overzicht wordt de eerste stap vaak niet gemaakt, of worden de verkeerde stappen gezet waardoor mensen na een korte periode afhaken. Het is dan makkelijker om in de oude patronen te blijven hangen en te berusten in de standaard hectiek van de dag.

Ik geef inzicht in welke onderdelen van invloed zijn op jouw productiviteit en hoe deze onderdelen elkaar in samenhang kunnen versterken.

Je leert bij mij hoe je overzicht creëert, doelen bepaalt, prioriteert, uitstelgedrag aanpakt, focus krijgt, meer efficiënt kunt werken en hoe je jouw eigen workflow schrijft.

Zie hier een voorbeeld van mijn workflow