"Davy de Wit is een denker. Een strateeg die tot ver in het abstracte ideeën kan uitwerken. Die plannen kan hij echer ook uitzetten in een werkend systeem zoals hij op ArtEZ heeft bewezen. Sociaal, muzikaal én intelligent.. een mooie combinatie naast zijn liefde voor digitale systemen en natuurlijk Steve Jobs! In al zijn drukke werkzaamheden moest hij leren jongleren met tijd en deadlines. Nu leert hij anderen hun tijd zo goed mogelijk in te zetten; om doelen te bereiken, om productiever te zijn en uiteindelijk daarom.. trots op jezelf."
“De workshop van Davy is een aanrader voor iedereen die voor zijn gevoel meer plannen heeft dan tijd. Op een leuke en persoonlijke manier geeft hij in korte tijd veel tips die makkelijk en praktisch toepasbaar zijn. Ik heb er echt iets aan gehad."
"Als directeur van het ArtEZ Conservatorium heb ik nauw met Davy de Wit samengewerkt en hem leren kennen als een goede professional en sympathieke persoon: deskundig, energiek, humoristisch, samenwerkingsgezind, boordevol ideeën, actiegericht, oog voor processen, geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen, slim in gebruikmaken van ICT. Davy heeft een belangrijke ontwikkeling doorgemaakt in het zoeken (en vinden) van een goede balans tussen werk en privé. Die kennis, ervaring en ontwikkeling kan hij nu beslist inzetten om anderen te ondersteunen in het opdoen van kennis en ontwikkelen van vaardigheden."
"Tijdens de dag van het werkplezier werd ik blij van je workshop. Jouw boodschap zette me aan het denken over de weerbarstige praktijk die, nu blijkt, helemaal niet zo weerbarstig is als ik maar kies. Dank!"
Sharon Persijn
Secretaresse manager Ruimtelijke Ontwikkeling & Beheer at Gemeente Enschede
"Het is vrij moeilijk om een woord te vinden wat de lading dekt wanneer het gaat om de kwaliteiten van ‘entrepreneurial’ Davy de Wit. Hij bezit meerdere sociale, creatieve en zakelijke vaardigheden, en weet deze met de juiste dosering toe te passen. Een slimme enthousiaste strateeg die als geen ander weet ideeën om te zetten in concrete actie en doelen te bereiken... dat is mooi aan hem!”